Servicetekniker

Vi har travlt hos SR-Pack, og derfor søger vi en Elektriker/Servicetekniker til vores produktionsteam, der varetager de el-tekniske opgaver inden for samling, montage og installation af vores maskiner.

Om jobbet

Du tilbydes et alsidigt job, som Elektriker/Servicetekniker, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige projekter og dermed en bred vifte af arbejdsopgaver. Arbejdet vil primært foregå i Løsning, men der vil også være installation ude hos vores kunder.

Om dig

  • Du er uddannet Industrielektriker, Elektriker, Automatiktekniker eller tilsvarende, gerne med bred erfaring og lyst til at arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Din energi og dit gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver.
  • Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så din kunde får en tilfredsstillende service.
  • Dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for SR Pack ude hos kunden.
  • Der må forventes noget rejseaktivitet (30-50 dage)


Hvorfor skal du vælge at arbejde hos SR Pack?

  • Vi er inde i en god og rivende udvikling.
  • Vi har et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone.
  • Opgaverne er mange og spændende med en kompleksitet, der stiller store krav til vores interne forståelse for hinandens deadlines.
  • Der er gode og dygtige kollegaer at sparre med, så vi opnår den optimale løsning for vores kunder.
  • Kommandovejen er kort og der er gode udviklingsmuligheder i vores hus.

Vi tilbyder, høj grad af frihed i jobbet og du kan være sikker på at havne i et uformelt team, hvor der lyttes til dine ideer og andre måder at gøre tingene på.

Hvis du er vores nye medarbejder, så skynd dig at kontakte os, vi har mange opgaver og mangler dig på holdet. Vi lover dig en alsidig hverdag med mange udfordringer og muligheder.

Send en ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående knap eller ring til Nicki Rasmussen på 4080 0412

Vi glæder os til at høre fra dig.

________________________________________

SR Pack A/S blev grundlagt i 1978, og har opnået stor know how inden for projektering og fremstilling af ”End of Line” pakkeløsninger og kan tilbyde komplette løsninger inden for kassefyldning med tilhørende udstyr, som eksempelvis, båndsystem, tjekvejer, røntgenudstyr samt visionsystemer. Ligeledes er kasse- og kartonhåndtering en del af vores løsninger.

SR Pack er en betydende leverandør på det internationale marked inden for kassefyldning, med speciale i bageribranchen. Produktprogrammet lever derfor op til de høje tekniske krav, omkring service, effektivitet, online funktionalitet, hygiejne og dokumentation.

SR Pack beskæftiger i dag ca. 60 dygtige og veluddannede medarbejdere på fabrikken i Løsning.

Helge Nielsens Alle 8,
8723 Løsning
T: 7576 1522

SR Pack er en del af koncernen K7 Group, som består af tre værdiskabende virksomheder til industrien.
Læs mere om SR Pack og K7 Group på:
www.srpack.dk
www.k7group.dk

Følg os også på Facebook og Linkedin og få flere nyheder