PLC Programmør

Vi er i vækst og søger derfor en dygtig PLC programmør til programmering, idriftsættelse og service af vores anlæg, som er placeret rundt omkring i verden.
Automationsplatformen er primært, Schneider, Rockwell, og Siemens.

Om jobbet
• PLC, servo og HMI programmering, indenfor Schneider, Rockwell og Siemens
• Implementering af dataopsamling og OEE
• Programmering, udvikling, implementering og optimering af nye automationsløsninger
• Kommunikation med underleverandører, samarbejdspartnere og rådgivere i forbindelse med projekter
• Fejlfinding på PLC og servo styrede maskiner og udstyr
• Indkøring og test af udstyr, både hjemme og on site hos kunden

Om dig
• Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse evt. Ingeniør, Automationsteknolog/Tekniker og evt. praktisk erfaring med programmering af PLC, servo og HMI samt idriftsættelse af procesanlæg eller maskiner.
• Vi lægger vægt på, at du er i stand til at overskue komplekse processer og effektivt kan omsætte dem til velstruktureret programmering.
• I stand til, at bidrage til yderligere standardisering og effektivisering af programmerings processer. Derudover er din naturlige interesse for automatik med til at drive værket.
• Det er meget vigtigt, at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan arbejde selvstændigt med opgaverne.
• Der må forventes noget rejseaktivitet (30-50 dage).
• Udover dansk behersker du engelsk, og gerne tysk.

Hvorfor skal du vælge at arbejde hos SR Pack?
SR Pack arbejder med ”end of line” håndtering og pakkeløsninger – primært til den internationale bageriindustri. I SR Pack er vi inde i en god og rivende udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone. Opgaverne er mange og de er spændende med en kompleksitet, der stiller store krav til vores interne forståelse for hinandens deadlines. Der er gode og dygtige kollegaer at sparre med, så vi opnår den optimale løsning for vores kunder. Kommandovejen er kort og der er gode udviklingsmuligheder i vores hus.

Vi tilbyder, høj grad af frihed i jobbet og du kan være sikker på, at havne i et uformelt team, hvor der lyttes til dine ideer og andre måder at gøre tingene på.

Hvis du er vores nye medarbejder, så skynd dig at kontakte os. Vi har mange opgaver og mangler dig på holdet. Vi lover dig en alsidig hverdag med mange udfordringer og muligheder.

Send en ansøgning
Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående knap eller ring til Morten Bojsen på 4080 0413

Vi glæder os til at høre fra dig.

________________________________________

SR Pack A/S blev grundlagt i 1978, og har opnået stor know how inden for projektering og fremstilling af ”End of Line” pakkeløsninger og kan tilbyde komplette løsninger inden for kassefyldning med tilhørende udstyr, som eksempelvis, båndsystem, tjekvejer, røntgenudstyr samt visionsystemer. Ligeledes er kasse- og kartonhåndtering en del af vores løsninger.

SR Pack er en betydende leverandør på det internationale marked inden for kassefyldning, med speciale i bageribranchen. Produktprogrammet lever derfor op til de høje tekniske krav, omkring service, effektivitet, online funktionalitet, hygiejne og dokumentation.

SR Pack beskæftiger i dag ca. 60 dygtige og veluddannede medarbejdere på fabrikken i Løsning.

Helge Nielsens Alle 8, 8723 Løsning
T: 7576 1522

SR Pack er en del af koncernen K7 Group, som består af tre værdiskabende virksomheder til industrien.
Læs mere om SR Pack og K7 Group på:
www.srpack.dk
www.k7group.dk

Følg os også på Facebook og Linkedin og få flere nyheder