Mekanisk konstruktør/ingeniør søges til SR Pack

 

Vi er inde i en positiv udvikling og søger derfor endnu en kollega til vores team af mekaniske konstruktører. Er du passioneret, idérig konstruktør og trives du i en krævende og udfordrende hverdag i en velorganiseret virksomhed i vækst, så ligger din fremtid hos SR Pack.

Vi søger en konstruktør/ingeniør, der kommer til at spille en central rolle i udviklingen af SR Pack. Vi er et team af dygtige og fleksible medarbejdere, som løser en bred vifte af arbejdsopgaver i et uformelt arbejdsmiljø. Du vil få en alsidig hverdag med mange udfordringer.

Arbejdsopgaver
• 3D-konstruktion i Inventor samt Vault Workgroup
• Udarbejdelse af produktionstegninger, layouts
• Teknisk/mekanisk udvikling af nye og eksisterende produkter

Om dig
Du er proaktiv, dynamisk og selvstændig af natur og ser muligheder frem for begrænsninger. Du evner at drive egne opgaver fra start til slut og kan bevare overblikket i travle situationer. Du tænker logisk, arbejder struktureret med opgaverne og via dine gode kommunikative evner, finder du den bedste løsning sammen med vore øvrige afdelinger og underleverandører. Du har et højt personligt drive og bevæger dig naturligt og erfarent i en maskinbyggerverden, hvor rustfast stål, transmissioner, pneumatik og transportløsninger er grundstenene. Du elsker mekanik og 3D-konstruktion, og vil gerne dygtiggøre dig inden for dette felt.

Kvalifikationer
• Du er uddannet maskiningeniør eller produktionsteknolog – gerne underbygget af en relevant håndværksmæssig baggrund
• Du har indgående og relevant erfaring med maskinbyg - gerne min. 5 år
• Du har god forståelse for produktionsflow og gerne kendskab til el
• Du begår dig på engelsk – og gerne tysk – i både skrift og tale

Den ideelle kandidat har desuden kendskab til håndtering af fødevarer og/eller opbygning af båndsystemer. Dette er dog ikke et krav så længe du er ivrig efter at lære nyt og udvide dine kompetencer

Om SR Pack
Hos SR Pack arbejder vi efter værdisættet og visionen K7, så vi kan skabe de bedste løsninger for vores kunder, en sund forretning for SR Pack og en udbytterig arbejdsplads
for medarbejderne. Læs nærmere her - https://k7group.dk/k7-group/

Ansøgning og CV
Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt, men venter gerne på den rette profil. Samtaler afholdes løbende. Din ansøgning og CV skal uploades via vores hjemmeside:
https://srpack.dk/cvupload.php

Ved spørgsmål, kontakt direktør Martin Christensen - tlf. +45 4080 0401