Service

SR Packs serviceafdeling står klar med kompetente og professionelle teknikere der er klar til at rykke ud både i forbindelse med evt. problemer, men også på forebyggende servicebesøg. Dette sikrer stabile anlæg og maskiner og en højere oppetid og en lavere risiko for fremtidige driftstop.
SR Pack tilbyder:
  • Serviceaftaler.
  • Renovering.
  • Installation.
  • Træning/oplæring.
  • Optimering.
  • Reservedele.
Serviceaftaler:

Serviceaftalen er tilpasset den enkelte kunde. Med en serviceaftale hos SR Pack er du sikret en sikker produktion og længere oppetid døgnet rundt. Og ved serviceaftaler sikres faste intervaller og mulighed for ekstra træning af medarbejdere. Vi er fleksible i forbindelse med serviceeftersyn og ønsker tæt samarbejde med vores kunder for at holde produktionen kørende. Ved et servicebesøg gennemgås maskinerne, og der udarbejdes en rapport over det udførte arbejde. SR Pack yder service på egne anlæg samt agenturvarer som tjekvejere, metaldetektorer og røntgenmaskiner fra Anritsu. Ved driftstop er en tekniker normalt til rådighed samme dag afhængig af den geografiske beliggenhed.

Renovering:

SR Pack kan hjælpe med renovering af eksisterende anlæg enten hos SR Pack eller hos kunden. Renoveringen kan gøres af SR Packs teknikere eller udføres i samarbejde med kundens teknikere.

Installation:

SR Pack udfører installation og igangsætning af alle anlæg produceret på SR Pack’s fabrik.

Oplæring:

Oplæring af operatører og teknikere i betjening af udstyret. Dette er normalt en del af en installation, men kan også udføres ved et serviceeftersyn.

Optimering:

Dette vil sikre optimal udnyttelse og kapacitet af jeres anlæg. Dette laves og udføres i tæt samarbejde med vores kunder.

Reservedele:

SR Pack tilbyder vores kunder reservedele for at sikre højere oppetid. Dette kan enten købes som enkeltdele eller i reservedelspakker tilpasset det enkelte anlæg. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte Servicechef Nicki Rasmussen.